ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας παίρνει το μικρότερο δυνατό ρίσκο

Η έλευση του Γιώργου Παράσχου, από τη στιγμή που το (βελούδινο) διαζύγιο με τον Παντελίδη έμοιαζε αναπόφευκτο, ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Είναι μία επιλογή με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, άρα κι η καλύτερη, όπως έγραψα πιο πάνω.

Τελευταίο έργο του έμπειρου κόουτς η σωτηρία του Απόλλωνα πέρυσι. Ακόμα και σε μια ομάδα που έμοιαζε καταδικασμένη και δεν είχε τις βάσεις που υπάρχουν στον Αστέρα, στα χέρια του, έπαιξε ποδόσφαιρο σε αρκετές περιπτώσεις και έσωσε τη σεζόν.

Το λάθος του Μονεμβασιώτη να μην τον κρατήσει, τον οδήγησε στο να μείνει εκτός πάγκων. Για λίγο όμως. Κι αυτό από δική του επιλογή.

Πλέον έχει μια άλλη αποστολή: Να βάλει τον Αστέρα σε τροχιά νικών κι αν είναι δυνατόν και πάλι στις ευρωπαϊκές θέσεις. 

Πέντε χρόνια πίσω, τη σεζόν 2013-2014 είχε οδηγήσει τον Ατρόμητο στην τρίτη θέση βγάζοντάς τον στην Ευρώπη. Τότε, κόντρα στον Αστέρα είχε πάρει ισοπαλία στο "Κολοκοτρώνης" και είχε νικήσει 3-1 στο Περιστέρι. Εκείνη η σεζόν πρέπει να αποτελέσει φάρο.

Τότε, ο Παράσχος είχε Μπρίτο, Ούμπιδες και Ιγκλέσιας, έχοντας μία τριάδα που έβγαζε... φωτιές.

Σήμερα έχει κοινό σημείο αναφοράς τον Ιγκλέσιας. Τόνσο, Μουνάφο (συνεργάστηκαν και στον Πλατανιά) α' άλλα δύο εργαλεία του στον άξονα.

Ο δάσκαλος του Παντελίδη, λοιπόν, καλείται να τα φέρει εις πέρας σε μια ακόμα αποστολή. Το 'χει κάνει ξανά και ξανά. Και θα τα καταφέρει, έχοντας στα χέρια του κι όλα τα απαραίτητα μέσα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων