ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

"Να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες"

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στην εκπομπή "Γκολ και θέαμα" για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού και το επερχόμενο ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο, κάνοντας χωρίς λόγο εμπρηστικές δηλώσεις!

 

Στην κυπριακή εκπομπή "Γκολ και θέαμα" μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο και στην επικείμενη αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου χωρίς λόγο έκανε εμπρηστικές δηλώσεις, δυναμιτίζοντας το κλίμα.

"Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Σίγουρα είναι νωρίς, αλλά οι έξι βαθμοί κάτι λένε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε. Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν ότι έχασαν από το ΑΠΟΕΛ. Νιώσαμε και λίγο άβολα", είπε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και για τον Γιαννιώτα ανέφερε: "Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το Μάιο".

Για το αν το 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του ΑΠΟΕΛ, τόνισε: "Δίνει μεγάλη αξία του ΑΠΟΕΛ και δείχνει πόσο μεγαλώνει το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία 5-6 χρόνια, για να μην πάω πίσω στο 2001, όταν ήρθε ο Γκέραρντ, που ξεκίνησε η ευρωπαϊκή άνοδος. Θα μείνω στο 2009 και το 2011, όταν σημειώθηκαν οι μεγάλες επιτυχίες. Βλέπουμε έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ ποιες ομάδες αγωνίζονται".

Για τα σχόλια του ελληνικού Τύπου, δήλωσε: "Πάντοτε οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του Κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η Εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή".

Για το αν η ΑΕΚ είναι ο αντίπαλος στο δρόμο του ΑΠΟΕΛ προς το τρίτο σερί πρωτάθλημα, σχολίασε: "Είναι ένας αντίπαλος που τα τελευταία χρόνια παλεύει μαζί μας. Είναι λίγο νωρίς ακόμη. Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί λίγο είναι η κούραση η δική μας. Έχουμε το βάθος και την ποιότητα και θα είμαστε εκεί. Και η Ομόνοια θα επανέλθει και ο Απόλλωνας θα είναι εκεί και η ΑΕΛ. Παρότι έχει κάποια προβλήματα η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!