ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Η ευθύνη για τα "αστεράκια"

Η ομάδα Κ17 του Αστέρα θα συμμετάσχει στο φετινό Final 4 του πρωταθλήματος. Ως ομάδα έχει πετύχει. Ως οργανισμός, όμως, ο Αστέρας τώρα αρχίζει τη δουλειά για αυτά τα παιδιά!

 

Δεν είναι το σημαντικό το τι θα κάνει η ομάδα Κ17 του Αστέρα στο Final 4. Αν θα βγει πρώτη, αν θα παίξει στον τελικό, αν θα βγει τελευταία που λέει ο λόγος. Σίγουρα, ένας τίτλος θα είναι σπουδαία υπόθεση. Ασφαλώς και η σημασία της νίκης (όπως και της ήττας) είναι κάτι που διδάσκεται από τις πολύ μικρές ηλικίες.

 

 

Για τον Αστέρα, όμως, τον σύλλογο συνολικά, η δουλειά για αυτά τα παιδιά δεν θα τελειώσει στο όποιο Final 4. Στην πραγματικότητα, τότε θα αρχίσει. Και η ευθύνη θα είναι πολύ μεγάλη. Μεγαλύτερη από εκείνη που ανέλαβε ο σύλλογος, όταν έβαλε στο "σχολείο" του αυτά τα παιδιά.

Γιουβέντους Μονακό 

 

Η ευθύνη πλέον είναι μεγαλύτερη, διότι αυτά τα παιδιά απέδειξαν ότι έχουν αξία. Αρα, μπορούν να ανοίξουν δρόμο για ποδοσφαιρική καριέρα. Ο Αστέρας, λοιπόν, θα πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτή τους την προσπάθεια. Αρκεί βέβαια, από τη δική τους πλευρά αυτή η προσπάθεια να είναι γνήσια, συγκεντρωμένη, με αγάπη για το ποδόσφαιρο και στήριξη από το περιβάλλον τους.

 

 

 

Ολα αυτά, αλλά και περισσότερα ακόμα, είναι στοιχεία που χρειάζεται αυτά τα παιδιά να διαθέτουν, αν θέλουν να πετύχουν. Ο Αστέρας είναι βέβαιο ότι θα είναι εκεί για αυτά, διότι μόνο κέρδος θα έχει. Θα πρέπει και αυτά τα παιδιά να αντιληφθούν τη μεγάλη ευκαιρία που έχουν!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!