ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Για αυτό οι μεταγραφές έχουν "παραξενιές"

Ας ξεκινήσουμε με αυτό. Στις 12 Ιουλίου θα περίμενε κανείς, πολύ περισσότερο θα το ήθελαν οι άνθρωποι του Αστέρα, η ομάδα να έχει ολοκληρώσει σε μεγαλύτερο βαθμό το μεταγραφικό σχεδιασμό. Ομως, γι' αυτό οι μεταγραφές αποτελούν τόσο περίεργη διαδικασία.

 

Διότι εκεί που λες "έχω το βασικό μου τερματοφύλακα και μάλιστα αυτός είναι από τους καλύτερους του ελληνικού πρωταθλήματος", έρχεται η Μίλαν και σου δίνει ένα σκασμό λεφτά. Και τον χάνεις, διότι αν πεις όχι σε τέτοια προσφορά θα πέσει ο ουρανός να σε πλακώσει, στα μέσα της προετοιμασίας. 

 

Το να ξεκινάς Ιούλιο μήνα να βρεις βασικό τερματοφύλακα δεν είναι καθόλου εύκολο. Ας σκεφτούμε μόνο πόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τον έψαχνε από τον Μάιο!

 

Επίσης, εκεί που έχεις κάνει τη μεταγραφή του βασικού σου δεξιού εξτρέμ, εκείνος φεύγει. Ακόμη και στην ποδοσφαιρική ζωή δεν είναι όλα επαγγελματικά. Υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά. Ο Αστέρας έχει αποδείξει ότι αυτή την έχει πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του. Ας θυμηθούμε πώς λειτούργησε πέρυσι στην περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου. Ακόμη καλύτερα ας ρωτήσουμε τον ίδιο τον Τριανταφυλλόπουλο... 

 

Ο Πιτσίν, λοιπόν, έφυγε στα μέσα του καλοκαιριού. Και ο Αστέρας μπήκε στη διαδικασία να ψάξει από την αρχή για μία μεταγραφή, την οποία είχε ολοκληρώσει πριν ένα μήνα. Χωρίς να ευθύνεται... 

 

Για την ακρίβεια, ο Αστέρας είναι αναγκασμένος κι ενώ έχει συμπληρώσει μεγάλο κομμάτι της βασικής προετοιμασίας του, να αλλάξει μεταγραφικές προτεραιότητες. Για άλλες θέσεις πήγαινε και για άλλες θέσεις πάει. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. 

 

Δεν είναι δικαιολογία όλα αυτά, είναι η πραγματικότητα. Κανείς δεν κρύβει ότι στην περίπτωση του 10αριού υπάρχει μία καθυστέρηση. Αλλά βρείτε μια ομάδα που ήθελε 10άρι επιπέδου, για βασικό και τον "πέτυχε" με την πρώτη. Είναι βαριά χαρτιά αυτά και πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές μετρούν πολύ την κίνησή του προτού την αποφασίσουν. 

 

Με αποτέλεσμα οι μεταγραφές να καθυστερούν. Και πάντα να έχουμε στο μυαλό μας το εξής, όταν μιλάμε για μεταγραφικές αναζητήσεις. Οτι γίνονται πολλά περισσότερα από όσα μαθαίνουμε...

ΑΣΤΕΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!