ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Στον τελικό του Final 4 η Κ17 του Αστέρα!

Σ' ένα παιχνίδι γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, Αστέρας και Ξάνθη τέθηκαν αντιμέτωποι για τον ημιτελικό του Final 4 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νovasports Super League Κ17. Οι δύο ομάδες ήθελαν το εισιτήριο του τελικού. Οι "κιτρινομπλέ" όμως ήταν τελικά αυτοί που πανηγύρισαν, καθώς πήραν την πρόκριση στα πέναλτι, με 6-5.

 

 

Το παιχνίδι άρχισε με την Κ17 του Αστέρα να ψάχνει το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Η πρώτη καλή φάση άνηκε στους "κιτρινομπλέ". Στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαρίνος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον Ζουρνατζίδη να γίνεται ο ήρωας της Ξάνθης. Αρχικά, απομάκρυνε με γροθιές και στη συνέχεια της φάσης ο Αντζούλας με κεφαλιά θέλησε να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα, με τον γκολκίπερ της Ξάνθης να λέει και πάλι "όχι".

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Στο 18' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Αντζούλα η μπάλα κατέληξε στον Τζίμα, αυτός κοντρόλαρε με το στήθος και στη συνέχεια επιχείρησε ένα δυνατό σουτ. Η μπάλα όμως κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ζουρνατζίδη.

 

 

Στη συνέχεια της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 32' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ. Ο Σουλεϊμαν βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, πιάνοντας ένα δυνατό σουτ με τον πορτιέρε του Αστέρα, Βασίλη Τσιμόπουλο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να είναι κολλημένες στο μηδέν. 

 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ο Τσιμόπουλος ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Δουλγέρη, με τον διαιτητή του αγώνα, Παναγιώτη Κακρίδη να δείχνει την άσπρη βούλα, βγάζοντας και την κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Αστέρα. Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Κωνσταντίνος Δουλγέρης ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 

 

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα, χάνοντας δύο μεγάλες κλασσικές ευκαιρίες για να το καταφέρουν. Στο 57' μετά από σέντρα του Κανελλόπουλου, ο Τζίμας δεν μπόρεσε σε κενή εστία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

 

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 64' ο Γλέζος επιχείρησε το πλασέ λίγο έξω από την μικρή περιοχή με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Ο Λεωντσάκος αρχικά απομάκρυνε πάνω στην γραμμή και στη συνέχεια ο γκολκίπερ της Ξάνθης, Ζουρναντζίδης μπλόκαρε τελευταία στιγμή την μπάλα.

 

 

Τελικά το γκολ για τον Αστέρα ήρθε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Διαμαντόπουλος με ωραία σέντρα, βρήκε τον Κανελλόπουλο κι αυτός με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ζουρνατζίδη, πετυχαίνοντας το 1-1. Στο τελευταία λεπτά το αγώνα, οι "κιτρινομπλέ" έφτασαν πολύ κοντά στην ολική ανατροπή. Ο Κωτσόπουλος αφού "χόρεψε" τρεις αντιπάλους του, βρέθηκε μόνος του κόντρα στον Ζουρνατζίδη, με το πλασέ του να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν κι η τελευταία φάση για τον Αστέρα, καθώς ο Καρκίδης σφύριξε την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.

 

 

Στην παράταση, οι μικροτραυματισμοί των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, εξαιτίας της κούρασης, έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι λιγοστές τόσο για τον Αστέρα όσο και για την Ξάνθη. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη προσπάθησε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, με τον Λεωντσάκο να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Τσιμόπουλο. 

 

Η απάντηση από τους Αρκάδες ήταν άμεση. Στο 116' ο Γλέζος μετά από προσωπική ενέργεια, εξαπέλυσε με το αριστερό του πόδι ένα δυνατό σουτ, με τον Ζουρναντζίδη και πάλι να αποκρούει. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι.

 

Εκεί η ομάδα που κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό ήταν ο Αστέρας. Χάρη στην απόκρουση του Τσιμόπουλου στο τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσε ο τερματοφύλακας, της Ξάνθης Ζουρνατζίδης, οι "κιτρινομπλέ" πανηγύρισαν τη νίκη αλλά και την πρόκριση με 6-5.

 

 

Η διαδικασία των πέναλτι: 

Ατσουλάς 1-0

Τενεκές 1-1

Ρούνης δοκάρι 

Λεωντσάκος 1-2

Μαχαίρας 2-2

Μελιόπουλος άουτ

Γλέζος 3-2

Θυμιάνης 3-3

Ντίνε 4-3

Ιωαννου 4-4

Μαρίνος 5-4

Γραβάς 5-5

Φωτόπουλος 6-5

Ζουρνατζίδης απόκρουση Τσιμόπουλου

 

Σκόρερ: 82' Κανελλόπουλος - 57' Δουλγέρης

 

Διαιτησία: Κακρίδης Παναγιώτης, Γκότσης Κ. – Παπανικολάου Γ. (Κορινθίας)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Τσέκος (74' Διαμαντόπουλος), Φωτόπουλος, Ζορμπάς (58’ Ντίνε), Χριστόπουλος, Αντζούλας, Κάρδαρης (58' Κωτσόπουλος), Γλέζος, Τζίμας (74' Ρούνης), Κανελλόπουλος (115' Μαχαίρας), Μαρίνος (58' Κωτσόπουλος)

 

Ξάνθη: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου (90' Τσιτσεκίδης), Λεωντσάκος, Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος, Γκατζόγιας (93' Κιολεϊδης), Θυμιάνης, Ιωάννου, Δουλγέρης (70' Γράβας), Σουλεϊμαν (90' Σπυριδωνίδης, 106' Κύπι), Τενεκές

 

 

*Θυμηθείτε πως μετάδωσε το a-s τον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και την Ξάνθη ΕΔΩ!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!