ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Spartan Race Greece: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Οι διοργανωτές καλούν σε συμμετοχή ανά ομάδα με σύνθημα "κατεβείτε από τον καναπέ και μπείτε στη λάσπη"!

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δηλώσεις συμμετοχής στο επίσημο site του Spartan Race

Οι ομάδες μπορούν να έχουν οποιαδήποτε μέγεθος αλλά πρέπει να έχουν τουλάχιστον 4 μέλη για να συμπεριληφθούν στην βαθμολογία. Ο χρόνος μετράει από τον τερματισμό του τελευταίου μέλους της ομάδας. Όλες οι ομάδες μπορούν να επιλέξουν κατηγορίες (Elite / Competitive / Open), ωστόσο μόνο η πρώτη ομάδα Open μπορεί να διεκδικήσει την έκπτωση κατά 50% ανά άτομο για επόμενο αγώνα.

Οι Θεατές του αγώνα που ενδέχεται να κληθούν να επιβαρυνθούν με κόστος εισόδου μπορούν να απολαύσουν τον αγώνα αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που περιλαμβάνουν Catering, κινούμενα σχέδια, επιδείξεις και μουσική από Dj.

Οι διοργανωτές επίσης ενημερώνουν πως σε διάφορα σημεία της Σπάρτης θα υπάρχουν χώροι στάθμευσης από τους οποίους λεωφορεία θα μεταφέρουν κοινό και συμμετέχοντες στο χώρο του αγώνα.

Τέλος, μην παραλείψετε να προσέξετε αυτό: το Spartan Race είναι ένα επικίνδυνο event. Επειδή μάλιστα δεν ανήκει σε κάποια αθλητική ομοσπονδία, οι αθλητικές άδειες δεν ισχύουν για ατομικούς σκοπούς ασφάλισης κατά τη διάρκεια των αγώνων του. Από τους διοργανωτές λοιπόν προτείνεται η ατομική ασφάλιση ατυχημάτων και ασφάλιση ιατρικών μεταφορών για να είστε σίγουροι ότι θα είστε ασφαλισμένοι για οποιοδήποτε ατύχημα που δεν θα εμπίπτει στην ευθύνη του διοργανωτή. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά είναι δικιά σας ευθύνη να ελέγξετε ότι έχετε ζητήσει όλες τις ασφαλιστικές υπηρεσίες με τις προσωπικές σας ιδιωτικές ασφάλειες σχετικά με τον σκοπό ατομικών ατυχημάτων ή τον σκοπό μεταφοράς για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Δεν μπορεί να ζητηθεί από τον διοργανωτή οποιαδήποτε οικονομική σύνδεση με αυτά τα θέματα».

 

Αυτή η ασφάλιση είναι προσβάσιμη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής και είναι μη μεταβιβάσιμη και μη επιστρέψιμη. Περιλαμβάνει ασφάλιση ατυχήματος και περίθαλψης, ιατρική ασφάλιση και ασφάλιση μεταφοράς.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!