ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Άλλοι παίζουν πόλεμο και άλλοι φιλικά

Απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε της φετινής Super League και ήδη έχουμε δει απρόσμενες… εκπλήξεις από αρκετές ομάδες.

 

 

Ο Αστέρας είναι από τις μοναδικές ομάδες που κοιτάει όλους τους αντιπάλους στα μάτια, παίζοντας ποδόσφαιρο εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Άλλες ομάδες όμως, δεν ακολουθούν το παράδειγμα των "κιτρινομπλέ".

 

Ο Αστέρας παίζει καθαρό ποδόσφαιρο με όλους τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί ως τώρα στο πρωτάθλημα και αντί να παραδειγματιστούν κι οι άλλοι από το ήθος και το σεβασμό που βγάζει, του γυρνάνε την πλάτη με τον χειρότερο τρόπο.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Βρίσκονται από την άλλη πλευρά και επιλέγουν να παίξουν πόλεμο κόντρα στους Αρκάδες. Η Ξάνθη προσπάθησε να κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα, στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (και καλά έκανε), καταθέτοντας ό,τι είχε αλλά δεν τα κατάφερε. Το θέμα είναι, θα παρουσιάσουν όμως τον ίδιο εαυτό που παρουσίασαν οι Ακρίτες και με την ΑΕΛ την Κυριακή (23/04) ή θα συμβιβαστούν με… ένα άλλο αποτέλεσμα με κατεβασμένα χέρια;

 

Μην ξεχνάμε και τον Ηρακλή, που στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει μόνο νίκες. Και νίκες με αντιπάλους που έχουν αντιμετωπίσει τον Αστέρα στο παρελθόν και έδωσαν όλο τους το είναι για να πάρουν νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους Αρκάδες. Κι αντί να δούμε ανάλογο τρόπο παιχνιδιού από αυτές τις ομάδες, είδαμε τον Ηρακλή να περνάει… τρένο.

 

Η αξιοπιστία θα σώσει το φετινό πρωτάθλημα και ο Αστέρας το μόνο που θέλει να βλέπει είναι να παίζονται στα ίσα όλα τα ματς. Να δίνεται μάχη μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα απ’ όλες τις ομάδες. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν μερικοί θα το πραγματοποιήσουν ή όχι.

 

Υ.Γ Κάνοντας μία βόλτα σε site της ΑΕΚ, διαπιστώνουμε πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει μία ενδεκάδα εντελώς διαφορετική απ’ αυτήν που έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, κόντρα στον Λεβαδειακό. Ακούγονται πολλά γι’ αυτή την επιλογή. Βέβαια, ακολουθεί και η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό αλλά κανείς δεν έχει ξεχάσει τα λόγια του Γιάννη Κομπότη στο παρελθόν. Ατάκες όπως "Εγώ θα σας ρίξω" και "ΑΕΚ, ομάδα από τον Κωτσόβολο", είναι χαραγμένες στο μυαλό των "κιτρινόμαυρων". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!