ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Πόσες άλλες "ομορφιές" θα δούμε...

Η φετινή Σούπερ Λιγκ, συνεχίζει διαρκώς να μας "εντυπωσιάζει" καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο συνέβησαν αλλόκοτα πράγματα. Και όσο οδεύουμε προς το τέλος, μάλλον θα δούμε κι άλλα... 

 

 

Ο λόγος αρχικά, για την ομάδα της Βέροιας, που ξαφνικά μετατράπηκε σε... Μπαρτσελόνα και έβαλε όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα γκολ στην Κέρκυρα. Μια Βέροια που μέχρι τώρα αποτελούσε στο πρωτάθλημα μία από τις χειρότερες ομάδες, στην επίθεση, έχοντας 11 γκολ, με μέσο όρο ένα τέρμα σε 13,3 τελικές προσπάθειες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει μετά την τεσσάρα στους 16 βαθμούς, παραμένοντας ωστόσο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Από την άλλη είχαμε και τον Λεβαδειακό που έκανε την έκπληξη και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ξάνθη, βάζοντας της δύο γκολ. Σε όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια του, είχε σκοράρει τρεις φορές. Τώρα πέτυχε δύο σε ένα 90λεπτο.

 

Και μάλιστα, σε μία έδρα αρκετά δυνατή, όπως την είχαν διαμορφώσει οι Ακρίτες, μέχρι τώρα, με το συγκρότημα του Λουτσέσκου να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει στην πεντάδα της βαθμολογίας και στην είσοδο των Play Off.

 

Οπως φαίνεται, έχουμε να δούμε κι άλλα...  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!